Anti-block och Flow-workshop - två dagar som revolutionerar ditt skrivande

Vill du skriva mer och bättre? Vill du skriva med glädje?

ANTI-BLOCK OCH FLOW
– två dagar som revolutionerar ditt skrivande

WORKSHOP FÖR akademiker, forskare, informatörer, administratörer och pedagoger
- för dig som vill ha högre effektivitet och lätthet i sin skrivprocess!
Öppna flödet! Syresätt ditt skrivande!

ANTI-BLOCK OCH FLOW transformerar motstånd till lustfyllt skrivande och flödande text. Du får nyckeln till ett skrivande som föder idéer, och personliga, överraskande texter. Högre kvalitet i det färdiga resultatet med en angenäm process.
   Vår tendens att skjuta upp skrivande, gör att barriären höjs, alltmer krävs för att komma igång, och det ackumulerar olust. En olust som förknippas med själva skrivandet. Vi skriver först när vi inte kommer undan längre, och då ofta under tidspress. Framtvingade texter släcker ner skrivarens potential, och det blir en ond cirkel.

TVÅ DAGARS WORKSHOP GER DIG VERKTYG ATT
- eliminera startsträckor
- få mer skrivet på kortare tid
- skapa en lekfull och glädjefylld skrivprocess
- få fler och bättre idéer
- skapa översikt, struktur och form

Anti-block och flow-metoden har utvecklats under många år, dels utifrån eget skrivtröghet, och dels utifrån manusundervisning på högskolenivå, där skrivkramp är en ständig gäst. Workshopen rymmer en palett av
skrivtekniker och enkla övningar. Den teoretiska basen är hämtad dels ur flowteknik - jag är utbildad och certifierad Flow-coach i Danmark. Och dels ur kognitiv psykologisk forskning kring procrastination and blocking, och skrivandets psykologi.
Till workshopen bör du ha en laptop eller penna och papper med dig. Samt en text, ett projekt eller en idé - litteratur, bruksanvisning, brev, CV - vilken text som helst fungerar att jobba med. Något du vill skriva, eller något du måste få gjort. Du kommer oavsett, att skriva massor!

Antal deltagare: max 12 personer

Pris: 15.000 kr + moms