Kurs: Avsnittsförfattare

Centrum för dramatik erbjuder kurs i TV-dramaturgi och avsnittsförfattande 

Den 8 april arrangerar vi ett heldagsseminarium om TV-dramaturgi och avsnittsförfattande med Alexander Skantze som är huvudlärare i dramaturgi på Kulturamas filmutbildning samt vikarierande lektor i dramaturgi vid Stockholms Konstnärliga Högskola och har under flera år lett SKH:s fristående utbildning TV-författande.

Seminariet/workshopen kommer att hållas på ABF/Cirkeln på Sveavägen i Stockholm.

Sista dag för anmälan 30 mars. Anmäl dig via det här fomuläret. Besked om plats skickas ut efter sista anmälningsdag. Observera att antalet platser är begränsat. Avanmälan: Får du förkylningssymptom är det viktigt att du avanmäler dig för att en annan medlem ska kunna få platsen.

OBS! Ta med dator. Innan seminariet bör du ha sett avsnitt 5 (”College”) i första säsongen av TV-serien Sopranos, eftersom denna kommer att användas som exempel/övningsmaterial.

När: 8 april kl 09.00 – 17.00, vi bjuder deltagarna på kaffe och morgonfralla från 08.30
Plats: ABF/Cirkeln, Sveavägen 41, Stockholm
Kostnad: Avgiftsfritt för ordinarie medlemmar i Centrum för dramatik. Medlemmar i Dramatikerförbundet (DF) betalar 400 kr (värde ca 2000 kr). Inbetalas till PG 464544-6 eller Swish 1231567338, ange för- och efternamn i meddelanderaden. Invänta bekräftelse på plats.

Tips: passa på att gå med i Centrum för dramatik (CFD) nu och betala 240 kr för medlemskap för 2022. Fler kurser är under planering, alla gratis för medlemmar i CFD. Mejla: Jag vill gå med som medlem + namn till medlem@centrumfordramatik.se
Har du frågor? Kontakta Tova på Centrum för dramatik, e-post: tova@centrumfordramatik.se