Kurs: Presentera ditt projekt –

skriv en One Pager 

Centrum för dramatik erbjuder en kortkurs om One Pagers

Välkommen till en kortkurs med Johan Brisinger om hur, och varför du ska skriva One Pagers – och vilka högre krav som idag möter manusförfattaren vid införsäljning av egna projekt. Vad ska stå i One Pagern/projektpresentationen? Hur tänker producenten och regissören? Vilken nytta kan du ha av att skriva en kort projektpresentation? Johan Brisinger är regissör/manusförfattare/producent med lång erfarenhet av branschen i Sverige och internationellt.

 

Seminariet kommer att hållas på ABF/Cirkeln, Sveavägen 41, Stockholm.

Krav: För att delta i seminariet måste du vara ordinarie medlem i Centrum för dramatik, Dramatikerförbundet alternativt möta AF:s kriterier för inskrivning.

Anmälan:  Sista dag för anmälan 2 maj
När: 6 maj kl 9.00 – 12.00, kaffe och frukostfralla serveras från kl 8.30
Plats: ABF/Cirkeln, Sveavägen 41, Stockholm
Kostnad: Avgiftsfritt för ordinarie medlemmar i Centrum för dramatik. Medlemmar i Dramatikerförbundet (DF) betalar 200 kr. Inbetalas till PG 464544-6 eller Swish 1231567338, ange för- och efternamn i meddelanderaden. Invänta bekräftelse på plats.

Tips: passa på att gå med i Centrum för dramatik (CFD) nu och betala 240 kr för medlemskap för 2022. Fler kurser är under planering, alla gratis för medlemmar i CFD. Mejla: Jag vill gå med som medlem + namn till medlem@centrumfordramatik.se
Har du frågor? Kontakta Tova på Centrum för dramatik, e-post: tova@centrumfordramatik.se

Besked om plats skickas ut efter 2 maj. Observera att antalet platser är begränsat. Avanmälan: Får du förkylningssymptom är det viktigt att du avanmäler dig för att en annan medlem ska kunna få platsen.